Wednesday, December 21, 2011

~ Lama giler x hupdate : esok result pmr kuar kan??? ~


wah ... lamanye x menjenguk blog nie ... 
da x tahu la tebal mana habuk tu ...
x kisah la kan sbb sibuk duk study ...study ker????
sem ni sibuk sikit sbb bnyak benda yg kena wat ... 

padahal esok pon ade test gak ... tp sempat jek mnyempat update kan...
rindu la ... lama x post entry ...
eh, esok result pmr kuar kan???
gud luck sume blogger2 yg amik pmr ... 
ha3... ramai ke???
semoga flying colours semua ...

2 comments:

Eyriqazz said...

bro..tak dapat email saya?saya sudahpun poskan duit syiling tu beberapa bulan yang lepas..pemenang yang lain sudahpun menerimanya...maybe lost in postage....stok pun saya dah takde as that one limited edition..so,sebagai ganti...saya akan bank inkan rm20 cash/top up ke akaun mitchie..e-mail me ur details di iman1237@hotmail.com ya....

P/s : maaf sangat2...a few hadiah lain yang saya anjurkan ada juga yang saya poskan tak sampai,tapi hadiah tetap saya gantikan dengan yang lain...

'mitchie' yusoff said...

owh really ??? ah, baru je nak rasa duit syiling baru ... nty emelkan details.