Wednesday, August 31, 2011

~ Wordless Wednesday #10 ; Sampul raya ??? ~



Selamat Hari Raya!

Tuesday, August 30, 2011

~ Merdeka ! Merdeka ! Merdeka ! Eh, bukan Raya ke ???



Yeah ... da nak 31 Ogos da ...
Selamat menyambut Hari Kemerdekaan Malaysia !
Tapi kali ni tahun ke berapa ek ???
Jap nak kira ... #$%?+- 
Okeh da dapat da ........  54 tahun sudah kita Merdeka !




Haaa ... mesti ramai da xingat tahun ke berapa kan ...
Ye ar ... asik duk pikir lemang , ketupat , rendang , segala bagai ...
Dak2 kecik lak duk pikir sal duit raya ...
Entah ingat ke x esok merdeka ... 
Hopefully ingat lah semua ... Amin,





Anyway , berbanggalah menjadi Anak Malaysia ok  !
Sebab negara kita skunk ni aman damai jek ...
So, kitalah yg perlu mempertahankan keamanan tu ...
Okeh guys ... wishing you guys a Happy Independence Day !
Don't eat too much ok
Bye! 

Monday, August 29, 2011

~ Aku x suka bunyi mercun ... Asyik terkejut jek ! Haishhh ~



Ye ye ye .... esok mmg raya ...
Tp jgn ar dok main mercun smpai x ingat dunia ...
Nmpak mcm korang selebrate setan yg baru je lepas diranatai selama sebulan ...
Sah2 la setan tu happy kan ... 


Antara dialog si setan " wah, meriahnya depa dok selebrate ke pulanganku ... siap bunga api sana sani ag .... I LIKE " kata si setan ngn bangga !


So , korang x yah la nak membazir sngt duit dok beli mercun tu ...
Pasang sekali , ok cukup ...
So , xperlu la nak membazir kan ...
Ok, Selamat berhari raya !




~ Terima kasih Nuffnang - Rezeki akhir Ramadhan ~



Ramadhan da pergi meninggalkan kita ...
Semoga tahun depan jumpa lagi ...
Ramadhan kali ni bawak tuah kat Mitchie ...
Thanks jgak kat Nuffnang ...


Td sblom buka Nuffnang singgah2 lu kat blog org lain...
Wah depa dpt BE dr Nuffnang ...
Bnyak lak tu....
Oklah kan , sbb depa da lama ngn Nuffnang ...


Mitchie bru je ngn Nuffnang dan alhamdulillah ....
Hari ni sempena last Ramadhan ...
Dapat 9 campaigns semua ...
Thanksssssssss Nuffnang !
Selamat Hari Raya Bloggers !



Sunday, August 28, 2011

~ Raya 2011 - New header ~



Huhuuhuhuhu....
Senyum sampai ke telinga ....
Header raya da siap walaupon xpakai bju raya .... hahhahaa
Ce komen sikit ...
Selamat berpuasa ... Esok sehari je lagi ...




~ Trafik Raya 2011 - Aku da agak dah ! ~



Aduh duh duh ....
Haishh ... ni apahal lak ... mengeluh sikittt....
Haaa ... korang pon mesti da boleh agak da kan entry ni sal apa ?
Actually, ni nak cerita sal keadaan trafik / lalu lintas ...


Walhal semua warga kota da balik kampung , maka makin bertambah ar jumlah keta kat kawasan Kota Bharu ni ...
Ye ar .... bila da bnyak keta ... so apa lagi ... jam ar ...
Sabar je ar... bukan selalu pon dapat rasa kan ... ahahaha


~ Lucky Draw Duit Raya ~



Yeay !!!!!!!!!!
Da nak raya da ...
Jom semua join lucky draw ... naty dpt duit raya ...
Jom ... nak join klik LUCKY DRAW
Gud luck !




Saturday, August 27, 2011

~ Raya tahun 2011, warna apa meletops ? ~



Hello guys ...
Korang leh tolong x .. penting ni ..
Nak tahu la jgk kan....
Tahun ni kaler apa yg meletops ...
Nak gak jd org trendy kan ....

Da ar tahun ni ada kenduri kawin member ...
Kan sorang2 je pakai warna yg da x up-to-date ...
Waaa ... xmo ar mcm tu ...
So, sapa2 yg hebat berfesyen tu ,
Bagtau ar warna apa ek ...
Sebab ni adalah respon dari KEGILAAN INI
Esok nak g beli ni ... agagagaga ....


~ Semua sibuk nak raya . Aku ?????????? ~


Fuhh , kat fb semua da mula nak feel mood raya ...
Aq ni, xtahu apa nak wat ....
Cam xde mood ag ... aduh, apa nak jadi ...
Yela... semua dok eksaited nak raya .... 
Yeay ! Baju da siap tempah , biskut da wat , da main mercun ....



Waaaaaa ... aq ni, xwat pape ag, mercun xmain, baju xbeli , biskut lagi ar xwat ...
Emmm .... mgkin esok kot baru nak feel raya ...
Ada masa kot esok nak g jalan2 g cari baju ...
Ahahhha ... leh tngok gelagat org ramai ....
Suka ah tngok gelagat ni ...
Hehe ... doakan esok dpt kuar g jalan2 ...




~ Penat jaga budak , dapat gak menulis ~



Aduhh , penat sungguh bila kena jaga budak kecik ni ...
Nasib baik la comel, layan gak la ...
Kena jaga budak comel ni sbab ada majlis berbuka kat umah mak sedara jap ag ...
So, si Abid [ nama budak comel ] dihantar ar mai umah ...
Hohoho ... so keja aq la layan budak ni sbb dia kenal Mitchie...
Adik beradik yg lain pon dia kenal gak tp xtahu nama ar ...


Ni pon dapat menulis sbb Abid tngah tidur ...
Hehehehe ... penat nak layan kerenah budak aktif ni ...
Nak suruh tidur tu punya ar susah ...
Lari sana , lari sini ... 
Lastly tidur gak , mgkin penat kot ....

Oh, so pasni nak kena hantar balik da ....
Prepare tok berbuka puasa lak....
Bye !!!


Friday, August 26, 2011

~ Kuih siput tu sedap larrrrr ~



Hello guys ....
Fuhh , da nak raya kita kan ...
Amacam semua? da prepare semua ? 
Bersederhana sudah la yer ... ingat sikit ORANG SOMALIA ...
Depa tu nak mkn susah ... kesian depa ...


Okeh, korang mesti tahu kan kuih siput ni ...
Haaaa ... esti ar korang tahu betapa sedapnya ... lau xde gigi tu harapan ar nak mkn kan ...
Tadi ada termakan kuih siput yg ada kat dapur.... 
Speechless ..... da xleh ckp apa2 da ... fokus je mkn ... hihihi



So, sapa2 rasa kat umah dia ada lebih tu ..
Sila2 kan lah hantar ye ...
Alamat akan diberi ... hahhhaa
Okeh ... Bye!!!!

~ S.A.M & Saya Bangga ~


Hello guys ...
Yes .... S.A.M .... Apekah ????
Haaa .. mesti ramai da bengong kan ... 
Jadahnya S.A.M tu kan ...

Actually , S.A.M tu adalah shortform utk Saya Anak Malaysia !
Yes and I'm proud of it !
Itulah tajuk entry sebenarnya ... ahahaha ...

So guys , be proud of it ok ...
Malaysia da bnyak berubah and ultimately it is good changes happened here and there ...
So , loudly saying that S.A.M .... yes!!!





Thursday, August 25, 2011

~ Iklan Merdeka Petronas : Terbaik ~



Hello guys ....
Mesti sebelum ni pernah tngok iklan Merdeka Petronas kan ...
Kalau dulu, arwah Yasmin Ahmad yg arahkan ...

Okeh, jom tngok iklan baru dari Petronas ...
Kompem bestnya ...
Jom tengok ...



Thanks guys for watching  ... 
Bye...


~ Kad Raya yang hilang ~


Aisey man ... bila sume dok asik post kad raya kt fb ...
Tibe lak teringat kad raya yg lama2 ... masa zaman xde fb dulu ...
So , ape lagi ... g ar terjah peti simpanan ku ...

Cari punya cari , erk ... da xde da ....
Waaaaaaaaaa .... mana PIGi kat raya ku ...
Ni yg nak mengamuk ni ... skunk da xde yg nak hantar da ...

Da xde da kenangan raya zaman2 muda ...
Nasib badan ... sob2...
Hope ada ar sembunyi mana2...

Ada sapa2 nak hantarkan ???
Gtau je .. alamat akan diberi ...
Huhuhuhu ...


~ CALIFORNIA GURLS are FIREWORK and looks like E.T sometimes ~



Hello guys ...
Quick n simple post ...
But please do listen to this video ...
Shes's great ok ...
This post actually response to this bila-rasa-bersalah-datang 

Enjoy...
Bye!

Wednesday, August 24, 2011

~ Bila rasa bersalah datang ~



Haishhh ... xbes ar pulak kan rasa bersalah ni ....
Asik dok pikir je... leh pening tau...
Huhuhu ... so mcm mana nak tenangkan pikiran ...
Tu lah ko , ckp ikut sedap mulut jek ...

Kan da kena tu ... Aisey man!
It's ok... Life must go on !
So, camne nak wat hilang rasa bersalah ???
Senang jek .... dengar ar lagu 

So, rasa bersalah tu akan hilang slow2 ...
Tp, depends ar betapa besarnya rasa bersalah tu ..
Kalau besar sngt g ar amik wuduk then solat ...
Tu cara terbaik ....
Kbai ...



~ RABU KEDU #9 : Cinta Terlarang ~



Selamat Berpuasa !

Tuesday, August 23, 2011

~ Baek Ji Young - That Woman [ live ] ~



Sweet x minah ni ...
Sweet ag suara dia ..
Kalu korang tngok drama SECRET GARDEN mesti ada dngar kan ...

Okeh, xnak ckp bnyak ...
Dengar ni ...


Best kan ...
Selamat berbuka ..


~ Almond London : Dah tak laku ~


Hello semua ...
Mesti ramai yg suka makan almond london kan ...
Boleh dikatakan wajib ar ada kat atas meja masa pagi raya tu ...

Okeh , what a jokes I have today bila ada yg kata almond london da x laku ...
Nak tahu sbb apa x laku ???
Sebab rusuhan kat London awal bulan lepas ar ...
 Kira mcm boikot ar sbb ada yg pukul Asyraf...

Oh man, smpai gtu sekali ...
Jangan ar smpai xjual da almond london tu ...
Masih nak mkn ag masa raya ...
Sapa nak send almond london pon dialukan..
Kbai ...

Monday, August 22, 2011

~ Simbah asid > Sakit perut > X halal lagi > pening kepala > pegang hanjing > selsema ~





Hello guys ...
Since kita da nak Raya ni mcm2 berlaku ....
Ada cerita simbah asid , makanan haram jd halal , artis pegang hanjing ...
Aisey man ... ni bulan puasa pon ada gak berlaku ...

Arghhhh ... persetankan tu semua ...
Xde kena mengena pon ...
Okeh, xleh tulis panjang2 da... hingus ni da meleleh 2 ... kotor lak keyboard ni ..
Kbai ..

~ Eh , ni bulan kemerdekaan ke ? ~


Hello semua ....
Haaa.. ni sedar x ni ...
Mgkin sbb asik dok puasa pastu ingat raya ...
Da x ingt da pasal Bulan Kemerdekaan kan ...
Sama ar ngn Mitchie ... *at least x hipokrit/ ngaku jer

Ahah , biasa ar... berpuasa di bulan Ogos ... 
Mana nak pikir sal benda lain kan .. Raya je ar lepas puasa...
Semua da tahu kan yg kita 31 Ogos tahun ni adalah raya ke-2 ...
Wah MERDEKA RAYA ar kan ...
SO, marilah kita semaikan semangat cintakan negara ...
Kibarkan JALUR GEMILANG !


~ Macam mana nak dapatkan Buffered Earning ? ~


Haish ... semua asik dok ckp sal BE ni ..
Untunglaa sapa yg dok dpat BE ...
Tp mcm mana nak dpt ?
Xpenah pon dpt sebelom ni...
Ada sapa2 yg leh bg tips x ?

Nak ar jgk merasa ada BE ni ...
Duit raya katakan ... huhu ...
So sapa2 ada tips tu ..
Leh ar sharekan ye ...
Selamat berpuasa ...

Sunday, August 21, 2011

~ Baru lahir terus ada gigi .... Gigit kang ! ~



Woot woot ....
Ala tomei tomei nya ... kiut x baby ni?
Baru lahir je da tumbuh gigi ...


Baby yg dilahirkan kat Britain ni mengejutkan parentsnya selepas dia dilahirkan ...
Sepasang suami isteri tersebut terkejut selepas melihat ada 2 btng gigi kacip kat baby ni ...
Mana x terkejut kan... selalunya baby yg berusia 6 bulan keatas baru tumbuh gigi ...

Bayi perempuan Summer Whelan milik Andy Whelan, 35 dan isterinya yang berusia 31 tahun, Karen itu dilahirkan dengan berat 3.1 kilogram di sebuah hospital di sini, tenggara England pada 20 Julai lalu.
Wah, cepat tol da ada gigi kan ...

~ Katy Perry menyamai Micheal Jackson ~



Wow... wow.. wow....
Katy Perry menjadi penyayi wanita pertama yg mempunyai 5 lagu di dlm 1 album yg sama menduduki carta No.I ...... di dlm sejarah Billboard 100 ok.... Bukan carta THR Gegar ..... hahahha
Tahniah pada cik Katy Perry....




Micheal Jackson juga pernah mencatatkan sejarah yg sama utk album Bad pada tahun 1987.
Antara lagu cik Katy adalah....

Last Friday Night
Teenage Dream
Fireworks
E.T
California Gurls

Tahniah sekali lagi !



Saturday, August 20, 2011

~ Taylor Swift - Sparks Fly Official Video ~



Hello semua....
Uh, da 20 hari da puasa ....
Wah, da nak smpai penghujung da rupanya ...
Okay, kali ni Mitchie nak share video terbaru dr TAYLOR SWIFT...

Ini merupakan single terbaru Swift....
Kalo korang dngar lagu ni mesti korang akan rasa 1 aliran positif mengalir dlm bdn korang ...
X caya ??? Try ar dngar... kompemnya...



So, korang kena ar sentiasa +ve ok...
Walauapapun yg mendatang ... Be positive !
Selamat berpuasa!




Friday, August 19, 2011

~ Top 5 most watched Youtube videos of all time! (Updated) ~


Hohohoho .... hohohoho ....
Bosan sngt xtahu nak wat pe Youtube ar... 
Kali ni jom tngok video apa yg paling bnyak ditonton ...

Yang Mitchie suka adalah #3 ....
Cute sungguh adik tu ....
Jom tngok ....



Hope korang enjoy ...
Bye!!!

~ Saya Mahu Duit Syiling Malaysia Siri Ketiga dari Eyriqazz.Com ~



Hello semua....
Weh korang nak x syiling bary ...
Sebelum ni Mitchie ada way entry WW SYILING BARU sal syiling ni ....


So, Mitchie pon join ar GA sbb nak sngat ngn Syiling ni .....
Exclusive weh , mampuuu???
So, dgn itu join ar GA ...
Hopefully dpt gak ar merasa duit baru ni ....
Nak sngat wat koleksi ...

So, dgn ini saya mengeTAG....


Hoho... korang join ar ye...
Bye !!!


~ Langit x selalunya cerah ~


Okeh, trying not to be harsh .... Entry geram ni  tp xleh terlebih ...
Sahaja aq berpuasa kan.... kuar idea ni sbb td tngok langit tibe2 je gelap... 
Padahal td cam panas je.... so, nak cite yg kita x selalunya duk dlm kesenangan jek... ada waktu kita kena jgk rasa payah....



Ok, cam da pening kan... hahhaa...
Xpe2.... yg penting lega sikit....
1 more thing, we cannot depends on others too much ...
Be prepared for any possibilities ...
Mcm selalu org ckp .... Kita merancang, Tuhan yang menentukan ...
So, watch your backs peeps !

~ Header Baru - HoHo ~


Hoho ... inilah header terbaru Mitchie ....
Amacam ok x ??? Penat tau wat ni ... biasa ar Mitchie kan jakun bab2 ni ....
Sebenarnya, td bosan sngt sbb xde nak wat kerja.....
So, wat ar header baru ... 


Naty berubah lak ni ... setiap minggu nal tukar kan.... 
Pasni tukar lak tok header raya ... hahahaa
Sapa2 yg ada idea best nak wat header bgtau ar ye...
Mana tau leh improve ag ...
Kbai !


~ TEKA TEKA & TEKA ~




Hohoho... kenapa Mitchie join contest ni ...
Sbb Mitchie paling suka tart nenas... my fav....
Senang je kontes ni .... korang nak join klik SINI...

Hahaha... tp korang kena doakan Cik Nadia ni ...
Semoga cik Nadia bertambah kurus hendaknya ....
Amin... so leh pakai bju raya .... hahahaha... *ikhlas ni

Okeh, jawapannya adalah.... 
1 balang ada 50 biji ...
10 balang ada 500 biji ....
Yesss ... kompen betol ni ...
Bye!!!


Thursday, August 18, 2011

~ Erra & Salma bergaduh ~


Haaa .... apa nak jadi ni...
Nak jadi kacang lupakan kulit ke ???
Well, baru2 ni Salma nekad utk menguruskan kerjayanya sendiri ....
Kenapa ??? Gaduh ngn Erra ke ????

Mitchie suka sngt ngn Salma tu yg terus update sal dia ni ...
Kata Erra, Salma megambil keputusan utk bergerak sendiri tanpa pengetahuannya setelah lama dia menyuarakan niatnya utk bergerak sendiri ...
Ada yg bg respon +ve, dan ada juga yg bg respon -ve ...

Well, mgkin ini yg terbaik utk Salma ... utk berdiri sendiri tnpa bayang2 Erra ...
So , let's hope the best for her ...
Jom dngar ni ... Salma Terbaik !




~ Segmen Promosi Blog 500 Follower Ke Bawah ~




HuHu... jom semua...
Ada segmen baru ... tapi tok org tertentu jek ....
Sapa2 yg followernya  >500 leh ar join ... 499 follower pon leh ...
Nak join ... klik JOIN...

Okeh, namaku Mitchie Yusoff ... tp tu bkn nama sebenar pon.. ahaks...
Hobi lak suka menyanyi tp leh dikategorikan melalak la... 
Mitchie jgk suka online... kalau ada line ar...

Mitchie nak tag sorang blogger ni , myrayusreena
Hopefully dgn join segmen ni dpt kenal ramai blogger ...
Bye!!!

~ Kisah disebalik favicon baru ~


Perghhh ... lastly, terasa gak nak tukar favicon baru ....
Sebenarnya da lama da nak cuba tukar ... tp xlepas2...
Ponet den dok cuba... mesti je xlepas ...
Size besar ar , size not square ar .... mcm2 dugaan ni ...

Lastly, den pi ar kat fb... pastu g tkan kat fb view image ...
Haaaa ... kuar ar gmbar seciput tu ...
Pastu, save ar gmbar besar kuman tu ....
Dup dap dup dap .... jantungku berdegup kencang ...
Cuba ar browse dkat blogger....


Yesss ... terima jgk kan ...Alhamdulillah ....
Itulah kisahku yg x seberapa dgn favicon baru ni ...
Terasa diri ni sngt ar jakun kan ... hahhahaa

Wednesday, August 17, 2011

~ SEGMEN JOM KENAL DAN TAMBAH RAKAN BLOGGER ~


Selamat petang semua ....
Ahah , ada segmen best ni ... nak join ???

Klik SINI ... senang je ni ....

Syarat-syarat tok join segmen ni :
Ceit, sejak bila jd formal lak ni ....
Korang just bg details ni  je ....


- Nama panggilan Blogger         : Mitchie Yusoff
- Tarikh mula berblog               : 12 APRIL 2011
- Rakan blogger terkini             : 247
- Target tambah rakan blogger  :  Orang yang sudila ... xkisah berapa pon ... 1000 ke.. hahaha

Okeh, senang je kan ... Selamat mencuba ...



~ Wordless Wednesday #8 -: Fish Flip Flop (FFF) ~



Hello semua ....
Wat the fish ????


Tuesday, August 16, 2011

~ MAX 24:7 - CINTA 247 OFFICIAL VIDEO ~


Korang yg minat K-pop tu ...
Meh ar layan M-pop ni ...
Sangat best... xbohong pon ....






Sumpah menyampah kan ...
Well, masing2 ada opinion ...
Sory ar fan MAX 24:7 .... ada ke ???
Ini bukan nak jatuhkan industri muzik Malaysia ....
Tp mmg xbest pon...


~ Pulau Langkawi - Inilah pet saya (Part 1) ~


Fuhhh , alangkah indahnya lau dpt pet cam tu kan ...
Hehehehe ... comel x ? 
Kalau dapat sekor pon ok gak ... tp kompem ar kena bajet gak .. Sapa ar nak tanggung dia mkn nty...
Kena ternak ayam gak ar gini ... 

Ni sebenarnya ular kat Bird Paradise Wildlife Park kat Langkawi ....
Time tu kami pergi 1 kelas / kos ... wat field trip ...
Educational trip ke Langkawi ... so jumpa ar ngn ular ni ... 
Perghhh ... mula2 nmpak tu mmg takut giler nk pegang weh ... 
Mak datok besar kot ular ni ... geli ok nak pegang ...

Lepas je sentuh sikit si ular ni ....
Hmmm .. terus jatuh cinta... terus pelok2...
Yg penting bg kiss ok .. hahhaah
Tp lau nk jdikan pet, mgkin x kot..
Kan xpasal2 kena ngap....
Mgkin nak cari kura2 yg kecik ...
Ala tomei2 ....


~ Video Somalian : Mereka berpuasa lebih dari kita ~


Ikat perut ??? Kalau dekat Malaysia ikat perut tu still leh mkn ...
Tp dekat negara seperti Somalia ... diaorang mmg betol ikat perut ...
Semalam ada ar fb walking *erk ada ke  ... terjumpa ar video ni ...
Sedih sngat bila tengok video ni ...

Hope korang sudi tngok video ni ...
Mgkin dpt bg keinsafan walaupon sedikit ....
Bersempena dngan bulan yg mulia ni ...
Mana tau terbuka hati utk bersedekah ke ....


Selamat berpuasa semua ....


Monday, August 15, 2011

~ Terasa nak botakkan rambut balik la ~


Huhu... bila dok belek2 gambo lamo ni terasa lak nak kembali botak ... tetttttttttttt ... apekah ????
Mungkinkah baik utk botak raya ni ....
Sebenarnya da tension ngn rmbut ni ...
Da mcm serabai sngt da...

Sebab da rosak sngt... ramai jek yg suruh potong rambut ni ... bg tumbuh rambut baru ...
Tp , terasa mcm memberontak pulak jiwa ni ...
Terok seyh bila botak .... PLKN dulu xpe ah sbb semua da botak ....

So, kena pikir betol2 ni .... 
Sebab lepas je raya terus masok sem baru ...
Kan xpasal2 semua x cam .. hahahhaah




~ Kelebihan Solat Tarawih Malam Ke-16 ~


Entry simpel .... tarawih di bulan puasa ni ...
Jom tngok kelebihan mlm ni ...


Kelebihan Solat Tarawih Malam Ke-16

Maka Allah tuliskan amalannya terlepas dari Neraka dan dimasukkan ke Syurga 

So, jgn lupa tau...
Assalamualaikum ....

~ Minum air mayat Untuk rawat HIV & ketagihan dadah ~


 Gara-gara terpengaruh dengan perkara tahyul, ada individu di Terengganu dikesan mencuri dan mengambil bekas air mandian jenazah dan lebihan kain kafan kononnya untuk dijadikan ubat merawat pelbagai penyakit termasuk mengatasi masalah ketagihan dadah.
Omaigod ... sampai gitu sekali terpengaruh ....



Perbuatan khurafat itu didedahkan Pengurus Pusat Urusan Jenazah Islam, di sini, Mohd Ariff Tengah, 35, yang memberitahu dia menerima lebih 50 permintaan daripada waris dan individu tidak dikenalinya untuk mendapatkan bekas air mandian itu sejak terbabit pengurusan jenazah 15 tahun lalu.
Mak aihhh... da lama ke mereka dok wat keje ni ...

“Kata mereka, air mayat itu boleh digunakan bagi mengubati pelbagai penyakit termasuk jangkitan HIV dan ketagihan dadah. Perbuatan ini mengundang bahaya kerana air jenazah itu kotor dan mungkin mengandungi pelbagai bakteria atau kuman.
Adoi ... kalau ye pon nak berubat ... pikir ar jgk kn.... 
Ni mesti terpengaruh ni ... 
Dunia oh dunia ....



Sunday, August 14, 2011

~ I Stalk Your Profile vs Don't Stalk My Profile ~



Hello guys ....
Yeah , sngt cute bila dngar lagu berbalas ni ....
Mungkin semua da dngar pasal lagu ni .... ehehehe ... jakun sikit ....
Mitchie bw td ... then jumpa ar ni ..



Tp xpe... korang leh layan ag ...
Mana tau bosan ke ...
Ini adalah pemulanya ... jom dengar..





Pastu , inilah jawapannya ... cute




Hahahaha ... cute ar mereka ni ...
Alangkah indahnya lau mereka ni bergabung kan ... hahahaha ...
Hopefully ....
Bye!!!!

~ Kelebihan Solat Tarawih Malam Ke -15 ~



Hello semua ....
Simple jek arini ...
Jom tngok kelebihan mlm ni ....

Kelebihan Solat Tarawih Malam Ke -15  

Maka semua Malaikat yang menanggung Arasy' berselawat dan berdoa kepada Allah supaya mengampunkan dosanya 

So, jgn lupa mlm ni ...
Salam ....