Wednesday, September 7, 2011

~ Saya suka gadis berhijab ! ... ♥ ... [no offend] ~

Berhijab ???
Korang xrimas ke ? Da la Malaysia ni panas .... 
Camne la korang boleh hidup kan ....
Ada tu smpai belit sana belit sini ... haishhh ... 

Okeh , itu adalah keluhan org yg rasa berhijab ni menyusahkan ...
Rimas / panas / serabut / leceh .... dan bnyak ag la...
But for me , I absolutely thinks that berhijab is great [for girls only la] .
Skunk ni kan bnyak stle2 org berhijab ... mmg cantik bila tngok depa pakai...


Especially bila artis pakai la kan. ... 
Mitchie suka tngok cara Yuna ni berhijab ...
Boleh dikatakan menetup penuh/litup la kan ...
Tambah pulak dngn jenis materials hijab tu sendiri ...
Macam main2 ngn warna la... and it's awesome guys !



Well , maybe some bad thought about hijab ni ssb mereka x biasa pakai kot ....
So, bila da pakai tu maybe baru dapat tahu cmne ...
Agpon bnyak jgk kelebihan berhijab ni ...
Xyah nak kalut wat style rambut berjam2 ....
Da tu dpt lindungi dari UV [bukan unique visit okeh] kan Malaysia ni panas !
So, sukalah tngok gadis berhijab ni !

p/s : nak komen bnyak x reti tp suka lah tngok style Hana Tajima !


8 comments:

NURUL AINI NORAZMAN said...

cntik kan klu perempuan berhijab dgn betol,.=)

'mitchie' yusoff said...

Aini : betol tu ... sangat anggun dan menawan ...

misz eyza said...

hana tajima punya style mmg tip top ^______^

'mitchie' yusoff said...

misz eyza : betol tu ... ala ala ditiup angin ... wahhh

dya said...

skrg gadis b'hijab menawan kalbo woi

'mitchie' yusoff said...

dya : mmg pon ... da pandai berfesyen ...

Zul Fattah said...

haha.. aku suka yg biase2 je.. asalkan menutup aurat.:D

'mitchie' yusoff said...

zul Fattah : betol tu .. yg pnting tutup aurat ...