Wednesday, September 12, 2012

~ Perempuan memang mudah jatuh cinta ke? ~




Hello guys ...
New semester has just started, so lepas ni mmg bnyak la kerja nak wat.
Tibe2 je rasa nak tulis sumthing pagi2 buta nie ...
Idea tibe2 datang kan ... So apa lagi ...

Actually benda ni [ refer pada tajuk entry ni] quite normal la...
Perempuan mmg mudah jatuh hati .... betul ke ?????
To me, it is depends on the situation actually  and also the person herself.
Mungkin sbb asyik dengar lagu Ainan Tasneem bnyak kali kot ...

Tapi kalau tngok mmg boleh jadi kan, contohnya mcm Oppa Gangnam Style tu ...
Ramai kan perempuan suka ngn Oppa tu kan ...
Ahhaha ... tp x semua kan ...
So, anyone got any comment about this topic. Please share,


#mengarut di pagi buta


4 comments:

Anne Fatihah said...

xsuka lagu nih...

'mitchie' yusoff said...

best ape lagu ni ... cube dengar betul2

Faz Yaakub said...

love this song..psl topik ni...ehem3..kalau tgk cerita korea, hero dia ensem...mesti jatuh hati.. :D xde kaitan.hee..

'mitchie' yusoff said...

yeke hensem ... bukan ramai yg da bedah kan?