Saturday, July 30, 2011

~ Berbuka Puasa Dalam Tren Akan Didenda ~

Hello semua....
Wah, da nak puasa da kita kan... sehari je lg...
Korang excited x? Mitchie cam excited je...hahhaa


Well, Mitchie nak share 1 cite ni... import nye cite.. dari Dubai ok...
Kat Dubai ni, kalau penumpang berbuka puasa dlm tren denda akan dikenakan...
Wah, tegasnye... denda tu sbb ada penumpang yg mengelap tngan selepas mkn... so kotor ar seat tu....
Well, bagi Mitchie lau da masuk waktu tu bg je ar kan... x kan nak tangguh lak...
Kat Malaysia still boleh mkn kan... sorry jarang naik tren...



Hope korang enjoy video tu...
Bye!!!







2 comments:

cikal ananda said...

Pertamaxxx,,..
selamat menunaikan ibadah puasa sob,,
mohon maaf lahir batin sebelumnya,,..

'mitchie' yusoff said...

selamat berpuasa jgk cikal ananda
mohon maaf gak.... sob3..hahhaa