Wednesday, July 27, 2011

~ Jika Aku Pergi Dulu - If I Die Young ~



Hello guys...
Korang pernah terpikir x apa akan jadi kat blog, fb, twitter n segala bagai yg kita ada kalau kita dah xde kat dunia ni?

Well, rasanya xde sapa2 tahu kan.. sbb nya password tu kita je tahu...
So,susah nak agak apa yg berlaku....
Hahaha... sbnarnya idea nak wat entry ni tiba2 muncul bila terdengar lagu ni kat radio td...




Semua ni kita xleh nak tngok kan...
No ones can predict the future...
So, selalu ar berbuat baik...
Bye!!!

11 comments:

cik ery said...

lgu ney mmg best!!!

'mitchie' yusoff said...

mmg ah... sam tsui punya versi pon best...
tp versi ni ag best!

fadlisabri said...
This comment has been removed by the author.
fadlisabri said...

lagu nie best!terbaek!

http://coretanfadlisabri.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-2.html

'mitchie' yusoff said...

kan... sngat feeling bila dngar.

KimiCnoL said...

terbaek lagu nie..boleh feeling2..haha

'mitchie' yusoff said...

tu ah... sekali sekala feeling xpe kan...

adan said...

klu boleh sebelum mati nak wasiatkan kat seseorang agar memadam picture dalam blog aku yg mendedahkan aurat..

'mitchie' yusoff said...

bgus gak tu... tp kita x tau kan bila nak pergi...so kena ar prepare awal2

cik riffa :) said...

isk..
tak boleh bayang --''

'mitchie' yusoff said...

so get prepare...