Saturday, August 6, 2011

~ Ally Iskandar Putus Tunang ~




Hello semua...
Mitchie baru je baca ni...
Pasal Ally Iskandar ni... sapa x kenal kan..

Ally kini kembali ‘solo and available’ setelah ikatan pertunangan yang diikat pada 11 Februari lalu putus di pertengahan jalan.
Hajat pengacara terkenal, Ally Iskandar untuk menamatkan zaman bujangnya pada penghujung tahun ini kini hanya tinggal kenangan apabila ikatan pertunangan yang diikat pada 11 Februari lalu putus di pertengahan jalan.

Ally yang melangsungkan pertunangan dengan Naib Juara Gadis Melayu musim pertama, Nur Aishah Zainal mengesahkan perkara ini ketika ditemui di rakaman program Mentor Raya di Sri Pentas 2, Shah Alam.


Katanya lagi, mereka berpisah bukanlah sebab pihak ketiga, namun kerana tidak mempunyai keserasian
Bagus ar kalau mcm tu kan... baik merana sekarang dari merana akan datang.... hahhaa
Bye!!!



4 comments:

jackieKOH said...

dia antara pengaca lelaki yg ak suka tgok kat tv..xpe la, xd jodoh kot

Blog rasmi : ini jacksky.punya! Blog

'mitchie' yusoff said...

emmm .. nak wat camne...
mgkin ada lagi yg terbaik utk dia...

Anne A-keyler -Qim said...

abg ally da ptus tunang..hope adiknye(kak eti) yg mch btunang tu dpt truskn hingge ke plamin..^_^ or mgkin suro abg didi(ardi herman) khwn dulu~ hikhik..^_~
p/s: npe la abg ally putus tunang..lau x..sah2 la dpt mkn ns org khwn kt ganu ni..nk gak try ape rce kt ganu..

'mitchie' yusoff said...

hahhaa... entah ar... mgkin itu yg terbaik,