Sunday, August 21, 2011

~ Baru lahir terus ada gigi .... Gigit kang ! ~



Woot woot ....
Ala tomei tomei nya ... kiut x baby ni?
Baru lahir je da tumbuh gigi ...


Baby yg dilahirkan kat Britain ni mengejutkan parentsnya selepas dia dilahirkan ...
Sepasang suami isteri tersebut terkejut selepas melihat ada 2 btng gigi kacip kat baby ni ...
Mana x terkejut kan... selalunya baby yg berusia 6 bulan keatas baru tumbuh gigi ...

Bayi perempuan Summer Whelan milik Andy Whelan, 35 dan isterinya yang berusia 31 tahun, Karen itu dilahirkan dengan berat 3.1 kilogram di sebuah hospital di sini, tenggara England pada 20 Julai lalu.
Wah, cepat tol da ada gigi kan ...

4 comments:

Muhammad Alif Bin Bohari said...

hahaha...
hormon trbaikk agaknye~..
^_^

'mitchie' yusoff said...

hahaha ... mungkin ...
baka terhebat !

haslinda said...

mak dia terpregnant lebih 6 bulan kot... kira mcm da 15 bulan la mak dia pregnant. hahaha... :)

memang comel la baby tu...

'mitchie' yusoff said...

wah ... seksanya mak dia kena bawak dia 15 bulan ...hahhhaa