Sunday, August 14, 2011

~ BEN ASHAARI TANYA BLOG SAYA BEST TAK ? ~


Segmen lagi ... hahhahaa ... apa lagi join ar ...
Nak join click kat ABANG BEN .... hehehe ...
Kali ni simple jek ... nak kenal2 je ... jodoh pon leh gak ...lau jumpa ar ...

So , baik join cepat2 sbb tutup 6 ptg ...
Bye!!!


22 comments:

miss inna said...

inna dtg golek2 kat sini...^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

'mitchie' yusoff said...

hahaha ... jgn samapi jatuh lak ...

Nurhasliza Jeffry said...

Hellopp! Datang ngintai-ngintai belog beshh ni. :D

http://belognurhasliza.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

'mitchie' yusoff said...

hehehe... nmpak apa ingatai tu ... thanks ...

farah hanim said...

aw
header tu cam sensored skit
hoho :)

'mitchie' yusoff said...

hahhaha ...okeh2.. naty nak sensored ...

osHin said...

singgah ke blog best :)

'mitchie' yusoff said...

thanks singgah oshin ...

ninie_azriena said...

datang singgah dari segmen abg ben..
salam persahabatan dan selamat berpuasa dari ninie untuk empunya blog..

nice blog..keep it up (n_n)

http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Ucu Faridah said...

Best blog...ucu datang
http://ucubakery.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

'mitchie' yusoff said...

thanks semua yg sudi singgah ...

POP said...

Singgah sini dari segmen Abg Ben , melawat blog best dan follow :)

http://pelik-oh-pelik.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

Jom baca dan komen entri ini

Jom jawab soalan lawak ne!! ahha


Aksi Hangat Pengantin Malam Pertama dirakam di CCTV !!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

singgah dri segmen abg ben ..=)


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

'mitchie' yusoff said...

thanks yg singgah ... naty mitchie singgah balik ...

Mr.Baiz said...

hye..selamat berkenalan..
blog awak best..nice..

http://mrbaiz.blogspot.com/2011/08/ben-ashaari-tanya-blog-saya-best-tak.html

terjah dari segmen Ben

'mitchie' yusoff said...

thanks singgah... i hit u back ...

Bro ahmad said...

salam ramadan,..ok je blog ni, salam perkenalan,

Asyikin said...

salam singgah dan follow awak ^_^

http://rushnurul.blogspot.com/2011/08/blog-saya-best-tak.html

'mitchie' yusoff said...

thanks singgah sini .... singgah balik ...

Run Away said...

salam kenal...dari segmen BA...selamat berpuasa dan hari taya...;d

'mitchie' yusoff said...

thanks singgah ...

nur amalina athman said...

mebalas kunjungan. blog nie simple, mungkin juga best..:))

jemput singgah my first ga,http://shqpewsqiq.blogspot.com/2011/08/first-giveaway-by-amalina-athman.html