Tuesday, August 9, 2011

~ Terangnya Bulan Malam Ni ~

Hello semua ....
Wah, mlm ni bulan sngt terang ... sukanya sukanya * nada gedik nak mampos ...
On the way balik dari terawih td ... tngok bulan yg sngt terang ... Boleh nmpak ar mlm2 buta ni ....
Bila la nak kuar anak bulan ni ... hehehe

Bukan ke anak bulan kuar time raya ke ????
X sabar nak raya ar ni ...
Xde ah ... tunggu je ar raya ...
Mesti dtng punya ... hehe ....
Bye!!!




2 comments:

asy faro said...

adoiyaii..da lame r tak tngok bulan, last tngok bulan kat citer transformers baru, tu pn dapat tngok bhagian gelap dye je. hmm, windulah bulan~hehe
aku blogger baru, suka rayau2 cari blog best n baca entry2 dorang lalu mnyinggah sini dan tnggalkan komen.hehe
senang2 datang la lawat blog aku ye beri nasihat, pandangan mahupun kritikan=)

'mitchie' yusoff said...

Huhu... rugi ah ..
tngok bulan lam transformer bkn real pon...yg ni real ..
mlm esok jgn lupa tngok ..
thanks singgah ...