Tuesday, June 21, 2011

~ Coffee Prince : Again ~

Hello semua...
Sape suka minum kopi?? 
X kisah ar ape jenis kopi pon...yg penting kopi...



Kalau suka minum kopi mesti pernah tngok drama dari Korea ni kan...
Haaa....Minggu lepas TERtengok kat ntv7...mula2 tengok saje2...pastu melakat lak..
Best jgk drama ni...Drama ni sebebarnya da lama da...ULANG TAYANG kot....
Nak tau sape pemain watak utama...






Ni heroin cite ni..tp dlm drama ni kena jd laki..haaa...mesti lain kan muka dia..
Yg tu kena sendiri tngok ar...watak dlm citer ni agak best..sbb kena act like a guy maka mcm laki ar...
but still have the feminisim...

Haa...yg ni pulak si hero la..erk...x hero pon..agaga...
Mamat ni sngt suka membuli org kat atas tu...Ye ar..org kaye kan..biasa ar..
Hahaha...rasanye korang kena tngok lg cter ni walaupon da lama kan..tngok lg sekali...

Ada gaya mcm laki x ???




Huh, mana nak pegi ni???



Nak beli buku pasal kpi ke ni ???



Wah, bestnye!!!

Haaa..amacam??? Best x...kalau x tngok ag still can watch at ntv7 tp lau da tngok x salah ulang balik kalau ade mase free kan...
Haha...apa2 pun enjoy your coffee!!!!
Bye!!!

2 comments:

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

enjoy coffee..ok! salam singgah sini.

[PCL]

'mitchie' yusoff said...

best kan kopi..
ok..nty singgah...